Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program Adobe Photoshop
Autor Wiadomość
paula95 Offline
Początkujący
*
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
€: 7
Program Adobe Photoshop
Cześć. Jestem tutaj nowa i mam pewien problem. Nie dawno ściągnęłam program Adobe Photoshop CS3 10 z dosyć sprawdzonej stronki, zawsze mam z niej filmy i było ok ale od tego czasu jakoś komputer trochę wolniej mi chodził więc usunęłam ten program [dodaj lub usuń programy] i teraz zostały takie paski jakby ikonki się lekko [ledwo zauważalnie] rozmywały oraz stronki internetowe, ogólnie wszystko jest widać tylko przy końcach są takie paski, od czego to może być? Komputer jest dosyć nowy a wirusów też nie ma.

Załączone pliki Miniatury

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2010 11:02 przez paula95.)
22.08.2010 10:40
  Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post Firefox Windows XP/2003
Reklama
nat__n Offline
Początkujący
*
Użytkownik

Liczba postów: 0
Reputacja: 38
€: 0
RE: Program Adobe Photoshop
zrób scrren'a i daj na forum
22.08.2010 10:51
  Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post Mozilla Windows 9x/NT/2000
paula95 Offline
Początkujący
*
Użytkownik

Dodałam screen'a jak mówiłam są to prawie niezauważalne smugi. I dopiero zaczęły się zrobiły po usunięciu programu.
22.08.2010 11:03
  Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post Firefox Windows XP/2003
nat__n Offline
Początkujący
*
Użytkownik

spróbu zmienić (dla testów) rozdzielczość na niższą, a następnie ustaw taką jaką miałaś, a podnieś odświeżanie ekranu na wyższe. Opisz co się działo przy każdej z tych czynności...
22.08.2010 11:12
  Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post Mozilla Windows 9x/NT/2000
paula95 Offline
Początkujący
*
Użytkownik

Kiedy zmieniłam rozdzielczość na mniejszą obraz zrobił się na sekundę czarny i potem nadal były te smugi a kiedy zmieniłam z powrotem nic się nie zmieniło [poza rozdzielczością] smugi zostały. A odświeżanie było już na najwyższej częstotliwości.
22.08.2010 11:27
nat__n Offline
Początkujący
*
Użytkownik

Podaj model swojej karty graficznej... Czy posiadasz do niej sterowniki? Jeżeli tak, to odinstaluj ją w Dodaj/Usuń programy -> restart kompa i ponowna instalacja. Prawdopodobnie zainstalowałaś Photoshop'a na tej samej partycji co masz Windowsa, a to jest odradzane (nawet instalator o tym pisia prze rozpoczęciem).
22.08.2010 11:57
paula95 Offline
Początkujący
*
Użytkownik

Karta to NVIDIA GeForce 9400 GT. Ok a więc dzięki za pomoc, w najbliższym czasie ktoś na nowo mi zainstaluje sterowniki Smiles
22.08.2010 14:28
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wybierz styl: