Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Asus k50ab] Brakuje sterowników do WIFI
Autor Wiadomość
moni Offline
Początkujący
*
Użytkownik

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
€: 4
[Asus k50ab] Brakuje sterowników do WIFI
mam laptopa Asus k50ab, z kartą sieciową 802.11bgn(AS)_WW czy jakoś tak... Komputer kupiłam bez oprogramowania, teraz mam xp, wgrane przez siostrę. Brakuje mi sterowników do karty sieciowej i nie mogę się połączyć bezprzewodowo z routerem. Znacie może jakieś linki z tymi sterownikami??? a, jeśli to istotne- mam router orangr freedom siemens gigaset 504ag. proszę o radę, jak najszybciejSmiles z góry dziękiSmiles

// Przenoszę do odpowiedniego działu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.01.2010 14:55 przez WebNuLL.)
02.12.2009 14:27
  Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post

WebNuLL Offline
Linux support
Junior Admin

Liczba postów: 1766
Reputacja: 45
€: 4127
RE: sterowniki!!!!!!! help!!!!!
Witamy na forum corepc.eu, to Twój pierwszy post!

Przykro mi ale dostajesz ostrzeżenie za nadmiar wykrzykników i wyrażenie "help" w nazwie tematu oraz zły dział.
Proszę nie odbierać źle tego ostrzeżenia, jest ono tylko po to aby nauczyć użytkowników dobrych manier, myślę że nie wystraszyłem użytkownika z 1 postem Smiles

Proszę na następnym razem pisać bardziej estetycznie.

Polecam zainstalować system Ubuntu www.ubuntu.pl/pobierz.php, nie powinien sprawić żadnych problemów odnośnie sterowników do karty sieciowej.

System doskonale nadaje się do przeglądania internetu ( brak wirusów ), obróbki zdjęć, oglądania filmów, ale nie polecam Go jedynie dla graczy, jest łatwiejszy w obsłudze niż windows, jestem na forum od supportu Linuksa tak więc wszelkie pytania, problemy można w dziale Linux wyjaśniać.

Odnośnie problemu ze sterownikami to musisz podać dokładny model karty sieciowej.
To jedynie typ karty sieciowej a nie dokładny jej model, prosimy o więcej szczegółów jeżeli oczekujesz na jakąkolwiek pomoc.
Jeszcze jedno, router niema raczej nic wspólnego ze sterownikami Smiles

-- WebNuLL

[Obrazek: 1300013385.gif]
Ubuntu (Linux dla ludzi) | Blog komputerowy | Linux Mint
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.01.2010 15:00 przez WebNuLL.)
15.01.2010 12:59
  Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Wybierz styl: