Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: [płatny] Boo.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co sądzicie o Hostingu Boo.pl ? Przykładową stroną opartą o owy hosting jest np. kurshtml.boo.pl .Osobiście nie miałem okazji skorzystać z usług Boo. Jednak wydaje mi się, że jest to dobry Hosting.. Ceny także nie są jakoś bardzo wygórowane.
Ja używam ich hostingu... Czasami mnie denerwują ich te prace z serwerem... Duży plus za płatności SMS... Bo np. home.pl oferuje domenę za 1.10 i musimy to przelać przez konto bankowe... Taką małą kwotę?Dry to więcej kosztuje przekaz pocztowy bo 2.50zł... Ogólnie to nie ma na co narzekać POLECAM konto PRO Smiles
Hm...
z usług boo.pl korzystam już jakiś czas.
Na początku boo sprawiał problemy, aczkolwiek na dzień dzisiejszy nie zauważyłem większych padów.
uptime kont użytkowników: 99.34%
uptime serwera http://www.boo.pl: 99.68%
Martwi mnie support poprzez forum...
Użytkownicy wypowiadający się w danych tematach (nie wszyscy) tak potrafią człowiek nakierować że aż mnie coś ściska..
+ płatność SMS
Płatność SMS jest dobra tylko : .boo.pl trochę daremne. Według mnie nic nie pobije nazwa.pl.
Nie korzystałem z ich usług, bardziej przekonuję mnie firmy typu: home.pl czy nazwa.pl
Miałem na tym hoście portfolio. Bardzo szybki upload, wysoki uptime, dość niskie kwoty, serwery działają w miarę szybko. Ogólnie bez zastrzeżeń.
Brak dostępu do phpMyAdmin to minus, nie polecam.
(09.07.2009 14:42)BarteX napisał(a): [ -> ]Brak dostępu do phpMyAdmin to minus, nie polecam.
Cytat:- dostęp do phpMyAdmin'a
Chyba coś ci się pomyliło? :o
.fnk, nie ma dostępu pMa..
Przekierowanie