Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: Top - maniekoo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałbym zaprezentować Wam dwa najnowsze loga mojego autorstwa, z biegiem czasu pojawi się ich więcej.

1. [Obrazek: 2qkrtcg.png]

2. [Obrazek: eg7pte.png]
Musisz wtapiać rendery, lepiej to będzie wyglądało. W drugiej pracy mogłeś zmniejszyć krycie lub w ogóle zlikwidować to drugie C4D. win
Ogólnie spoko topy. win
To co mi się podoba to C4D, czyli to czego brakuje w moich pracach...
Z tego co wiem to rendery w pierwszej pracy sam wyciąłeś, a to też się ceni...
Napisy są słabo widoczne, ale to dobrze że nie biją po oczach... Ogólnie fajne prace...
Źle dopasowałeś kolory C4D do renderów. Smiles Dodawaj jakieś GM'ki albo coś podobnego.
Banerek. Smiles

3. [Obrazek: 2cep578.png]
Hmm... Ten laptop wygląda jakoś tak samotnie... Mogłeś go otoczyć jakimś efektem... Pracka średnio mi się podoba... I co Ty się tak na ten niebieski uparłeś??
1. 8/10 - logo dla mnie, podoba mi się ;p
2. 7/10 - mało widoczny napis "Twoje" ;p
3. 5.5/10 - bo laptop 'samotny' ;p
Trójka słaba... Napis ssie, wrzucone C4D i laptop odstaje... 2,5/10.
Nie podoba mi się, słabiutko. Powrzucałeś C4D-eki na tło, pobawiłeś się lekko i już. Rendery nie wtopione, jeśli w ogóle są, to słabiutko. Topy piłkarskie tak się nie robi. Powinny być one proste i przejrzyste. Tło, to powinien być najlepiej stadion klubu, o którym robisz top, lekko zgussowany (2-3 px), na to rendery, które powinny być powielone i rozmazane pod normalnym renderem. (http://img.komputeromaniak.net/images/l7...nksvsv.jpg - tu masz przykład).

Pozdrawiam win
Ostatnia praca średnia, dwie pierwsze super :]
ostatnia praca jest ładna a raczej bardzo 9/10
Dla Dark-PC. Smiles

3. [Obrazek: 2_darkpcpl.png]
Fajny ten 3,ale nie za dużo jest tych obrazków pod napisem?
Marcin, może za dużo. Ale tak miało być. Smiles Kolejny.

4. [Obrazek: narutotop.png]
za pusty i rendera nie wtopiłeś 5/10
lobo46, wtopiłem. Jednak sposobem automatycznym. Dwa nowe.

[Obrazek: coolanime.png]

[Obrazek: grafiktop.png]
C4d na środku jakby psuje efekt. Jakoś tak strasznie odstaje od reszty tła... Może jakiś GM żeby go ujednolicić? Dzieciak z Full Metal Alchemist fajnie wygląda po tym szarpie - co innego Vegeta po rozmyciu. Mozaika może byłaby lepsza, gdyby nie tej jej olbrzymi rozmiar (nie całej, tylko jej elementów). Do tego napis... ajć. ;p Poszukaj jakiś lepszych czcionek, do tego lepiej, żeby kolorystycznie były dopasowane do reszty, a nie wyglądały tak jak ten szary aka za-cholerę-nie-wiem-co-tu-robię-bo-mam-zupełnie-inny-kolor-niż-reszta.
Dziękuję za aktualne oceny. Zaprezentuje również świeżo zrobiony top, robiony z nudów. Smiles Wiem, bez sensu tego wszystkiego napchałem.

[Obrazek: pclogo71.png]
Logo dobrze ci wyszło. Fajne efekty, dużo c4d. Moim zdaniem można to logo spokojnie wstawiać, bo fajne jest win
Hm... prace bardzo pomysłowe... win i zarówno ciekawego win
Jak dla mnie wszystko dopasowane do siebie win
Dlatego bardzo dobre efekty pracy są win wszystko w idealnym stanie win jak dla mnie 9/10 win
Przekierowanie