23.11.2008, 19:34
Witam, w dniu dzisiejszym otwieram akcję Oceniaj Kreatywnie!
Na czy taka akcja miała by polegać ? Już mówię.. Czy kiedy ktoś oceni twoją galerię, lubisz gdy napisze wiadomość typu: Super sygna, czy bardzo słabo.., lub 5/10, czy fajna praca, ale nie podoba mi się to, czy tamto... ? Taki post nic nie wnosi do tematu. Wydaje mi się, że dla autora tematu taka wiadomość jest raczej zbędna. Dla mnie np. tak.. Jeśli zamierzasz ocenić czyjąś Galerie, nie pisz takiej krótkiej, nie wnoszącej nic do tematu wiadomości. Załóżmy, że oceniasz sygnatury, więc nie pisz jednego zbędnego zdania, a chociaż dwa treściwe zdania. Co zmienić, co jest dobrze, czego brakuje, co jeszcze dodać, etc.
Więc o to chodzi w takowej akcji..
Co w zamian.. ? Za kreatywne oceny będę rozdawał piwa. Jednak za oceny chociaż by cztery zdania. Sprawdzał będę galerię co jakiś czas, np. jeden, dwa dni, jeśli mnie akurat nie będzie, ten czas może się przedłużyć. Jeżeli ominę twojego posta,a jest to ocena kreatywna, możesz napisać do mnie PW. Jednak jeśli znajdę ocenę jak już mówiłem nie wnoszącą nic do tematu, post taki zostanie przeniesiony do kosza. A jeśli ktoś napisze ok. trzy takie wiadomości, może zostać ukarany jednym ostrzeżeniem. Kolejną nagrodą za ocenę kreatywną są $, czyli pieniądze wirtualne, od ich ilości zależy od poziomu, stopnia, i długości jaką daje dana ocena. Najczęściej jest to zakres 1$-75$ pieniędzy wirtualnych.
//Zmiany dnia 11 lipca br.
Na czy taka akcja miała by polegać ? Już mówię.. Czy kiedy ktoś oceni twoją galerię, lubisz gdy napisze wiadomość typu: Super sygna, czy bardzo słabo.., lub 5/10, czy fajna praca, ale nie podoba mi się to, czy tamto... ? Taki post nic nie wnosi do tematu. Wydaje mi się, że dla autora tematu taka wiadomość jest raczej zbędna. Dla mnie np. tak.. Jeśli zamierzasz ocenić czyjąś Galerie, nie pisz takiej krótkiej, nie wnoszącej nic do tematu wiadomości. Załóżmy, że oceniasz sygnatury, więc nie pisz jednego zbędnego zdania, a chociaż dwa treściwe zdania. Co zmienić, co jest dobrze, czego brakuje, co jeszcze dodać, etc.
Więc o to chodzi w takowej akcji..Co w zamian.. ? Za kreatywne oceny będę rozdawał piwa. Jednak za oceny chociaż by cztery zdania. Sprawdzał będę galerię co jakiś czas, np. jeden, dwa dni, jeśli mnie akurat nie będzie, ten czas może się przedłużyć. Jeżeli ominę twojego posta,a jest to ocena kreatywna, możesz napisać do mnie PW. Jednak jeśli znajdę ocenę jak już mówiłem nie wnoszącą nic do tematu, post taki zostanie przeniesiony do kosza. A jeśli ktoś napisze ok. trzy takie wiadomości, może zostać ukarany jednym ostrzeżeniem. Kolejną nagrodą za ocenę kreatywną są $, czyli pieniądze wirtualne, od ich ilości zależy od poziomu, stopnia, i długości jaką daje dana ocena. Najczęściej jest to zakres 1$-75$ pieniędzy wirtualnych.
//Zmiany dnia 11 lipca br.