Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: [darmowy] Unl.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co sądzicie o Hostingu Unl.pl ? Smiles Aktualnie rejestracja nowych domen została wstrzymana. Osobiście mam konto w tym właśnie hostingu, służy mi ono do testów z wgranym Extreme Fusionem, ogółem hosting działa szybko i sprawnie, aktualnie jest tylko mała reklama w górnej części strony, która raczej nie przeszkadza, do tego jest możliwość jej wyłączenia. Oferta Unl.pl:

Obsługa PHP 5
Dostęp do bazy danych MySQL 5
Installatron Automatyczna instalacja ponad 40 skryptów
Transfer bez ograniczeń
DirectAdmin - profesjonalny panel administracyjny
Własna darmowa domena w nazwie unl.pl
Aktywna funkcja mail()
300 MB powierzchni na pliki
Pełny dostęp do konta FTP
i wiele innych opcji, które poznasz po zalogowaniu.
Hosting dobry, ale ma reklamy, więc u mnie odpada Sads
Nie polecam unl,od ponad roku rejestracja wsztymana,częste awarje.....
Marcin55, w głowę czymś dostałeś? Straciłeś poczucie czasu chyba... Rejestracja jest wstrzymana od 3 miesięcy, a rok ma miesięcy 12... Awarie są szybko naprawiane...
Serio ostatnio próbowałem rok temu i <cenzura> ....
Marcin55, fakt rejestracja została wstrzymana. Jednak nie znaczy to, że jest to minut hostingu. Racja, przerwa trwa już dość długo, a termin ponownego otwarcia rejestracji nowych domen aktualnie nie jest znany. Jednak, gdy masz już tam konto z tego powodu nie musisz narzekać. Smiles WireBoot, co do reklam, wiele Polskich hostingów ma reklamy, ponieważ na serwer trzeba jakoś zarobić, choć wiem, że to wiesz. Tongues A na nie których hostingach dają banery reklamowe, więc ten mały dymek raczej się z nimi nie równa.
Mam konto tam tylko pasów zapominałem :/
Więc napisz do Łukasza w tej sprawie. win
Marcin55, możesz również użyć Przypomnij hasło. Smiles
hehe jest gorzej nie pamiętam loginu już nawet...
W tym wypadku zrób tak jak powiedział Lukas, napisz do Łukasza na PW na forum Webmasterzy.org. Smiles Odnajdź na swojej stronie konto administratora, jeśli nie znajdziesz pisz do Łukasza.
Lubie ten hosting, fakt są reklamy, aczkolwiek da się z nimi przeżyć Smiles
Dośc często z niego korzystałem, ale teraz zajmuje się konkretnymi stronami :]
Hosting jest dobry. Mam na nim kilka stronek. Reklama jest ale mała i jeszcze da się ją zamknąć. Ogólnie nie jest źle.
Jak na darmowy to całkiem całkiem..
Mało reklam, niegdyś ich w ogóle nie było. win Rejestracja nowych domen wznowiona.
Miałem na unl.pl kiedyś stronkę, ale nie wypaliła. Było kilka problemów z serwerem, strona raz się wyświetlała, a raz nie - ale admin hostingu zawsze służył pomocą.

Ostatnio zauważyłem, że automatyczny instalator skryptów nie działa na unl, więc jak ktoś zakłada tam stronę to trzeba tradycyjnie wrzucać pliki przez FTP win
Przekierowanie