Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: Łańcuszek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na profilu NK dostaje dużo różnych łańcuszków...jednak ten zapadnie mi w pamięci BlinkBiggrins

[Obrazek: lol94.jpg]
głupota , nie wiem jak w ogóle można wierzyć w te głupie łańcuszki ... to praktycznie jak wudu Smiles
Według mnie tego typu łańcuszki są irytujące. Niegdyś kilka łańcuszków otrzymywałem na komunikator, jednak tego typu wiadomości już nie otrzymuję. Smiles
Nie znoszę takich dziecięcych "gierek". Wyślij bo coś tam...
Hehe....Najlepszy jest ten :

Drogi Odbiorco!
Jestem albańskim wirusem komputerowym, ale z uwagi
na słabe zaawansowanie informatyczne mojego kraju
nie mogę nic ci zrobić.
Proszę skasuj sobie jakiś plik i prześlij mnie dalej.
Heeheh Ja to odrazu usuwam nawet nie czytam tylko zaraz po temacie wiadomości widze że to łańcuszekTongues
Z tematu o głupich łańcuszkach zrobiła się mała dyskusja. Ja na szczęście korzystając z AQQ nie otrzymuję żadnych łańcuszków, korzystając jeszcze z Gadu-Gadu czasem otrzymywałem tego typu bezsensowne wiadomości. Myślę, że jest to zwyczajna głupota ludzi.
Kiedys czesto wysylano mi cos takiego,ale najgorsze bylo to,ze przy tym straszono,ze jesli nie wysle do ilus tam osob,to spotka mnie cos zlego.I to wcale mi sie nie podobalo.Byl to narmalny szantaz,tylko w dalszym ciagu nie wiem co i kto na tym zyskiwal?A w ogole uwazam,ze to rzeczywiscie glupota,ktos nie ma nic lepszego do roboty,to zajmuje sie takimi bzdurami.Najlepiej ignorowac i nie odpowiadac na tego typu "zaczepki".Trzymajcie sie.
Przekierowanie