Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: Programy Partnerskie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czy korzystacie z tego typu zarobków na reklamach ?
Tutaj możemy podawać programy, które wg. was są najlepsze, lub z których korzystacie.

Osobiście muszę przyznać, że jeszcze nie miałem okazji przetestować jakich kol wiek programów partnerskich.

Z tego co wiem najlepsze są reklamy:
AdSense
Ceneo
Allegro
Ja jeszcze dorzucę google.
Ja korzystam z adsense ,Reklamy CpmProfit.com i domeny24.net
dzięki , na pewno skorzystam ...
Barman, Przecież w pierwszym poście Podałem AdSense, czyli Google AdSense. Smiles
A ja dodam Adbid.pl - podobne go Adsense win
Ja korzystam jeszcze z http://pp.dopnij.pl
Jeszcze nie korzystam z programów partnerskich, ale to już kwestia dni. win
Kiedyś korzystałem z CENEO i wydaje mi się że to najlepszy program partnerski... Co do AdSense to słyszałem o częstych nie uzasadnionych banach...
Tylko i wyłącznie Adsense.
(08.07.2009 11:07)Senator napisał(a): [ -> ]Kiedyś korzystałem z CENEO i wydaje mi się że to najlepszy program partnerski... Co do AdSense to słyszałem o częstych nie uzasadnionych banach...
Banują głównie za to, że właściciel strony sam klika w reklamy, albo jeden user klika w kilkanaście reklam dziennie. :s

Ja nie mam żadnej strony, dlatego nie korzystam. Na dniach chcę znowu założyć portfolio, a tam reklamy raczej nie pasują..
Programy partnerskie? W internecie gdzieś jest katalog tych programów - wystarczy wpisać w google. Osobiście na blogach kiedyś miałem jeden PP - ZloteMysli.pl . Dosyć duża prowizja, a ludzie zarabiają na tym po 1000 zł. i nawet więcej (za samo prowadzenie bloga)!
A co powiedzielibyście o programie partnerskim firmy hostingowej ? Osobiście pierwszy raz się z takim spotykam - https://strefaklienta.itl.pl/index.php/u...pl,pp.html
Stawki mają dosyć dobre, może warto by spróbować ? Szczególnie jeżeli ktoś byłby właścicielem witryny tematycznie związanej z hostingiem, bądź ogólną informatyką
Ile zarazbiacie na tych programach partnerskich?
Reklamy to szmer bajer, nie uzbierasz minimum potrzebnego do wypłaty, a jak chcesz wiedzieć na sto procent gdzie zarobić to czytaj to : http://www.skapiec.pl/site/cat/1013/comp...#from48469 chociaż tutaj nie ma naciągaczy
(22.08.2010 22:28)aska1415 napisał(a): [ -> ]Ile zarazbiacie na tych programach partnerskich?

Wszedłem w ten program partnerski ITL i muszę powiedzieć że jest lepiej niż myślałem. Wprawdzie kokosów nie zbiłem, ale wkład mojej pracy jest niemalże zerowy. Jedyne co to umieściłem ich baner na swojej stronie. Efekt - 3 pozyskanych klientów i ponad 100zł pasywnego dochodu win
Szczerze, to jeszcze nigdy na żadnym PP tyle nie zarobiłem
1. Portal partnerski to nie reklama Adsense.
2. Programy partnerskie sprawdzają się najczęściej na rzetelnie prowadzonych blogach, które tematycznie się z nim łączą.

Zarobki? Z mojego doświadczenia przeciętne, bo zdobywane w złotówkach.
Na razie korzystam z CPM Profit i Adtaily. Niedługo chcę przetestować coś innego.
Pochwalisz się jakie zainteresowanie budzi Adtaily. Opłaca się go instalować?
Stron: 1 2
Przekierowanie