Witam. Piszę w sprawie, bo ja aktualnie niemam karty graficznej w komputerze i chciałbym się zapytać czy w grę metin2, dokładnie prywatny serwer EliteMT2 można grać na samym ramie. Z góry thx za odpowiedź pozdro ;P
nie masz karty graficznej? ale masz ram.. kompa odpalisz , spróbuj kliknąć na ikonke metina bez patrzenia na monitor (wątpie byś coś na nim zobaczył), włącz sobie głośniki i ćwicz (kieruj się słuchem). albo kup sobie przejściówke z ramu na vga (na bazarze wszystko znajdziesz) i będzie dobrze.
Pewnie, wystarczy, że przyłożysz czoło do ramu to będziesz widzieć pulpit i metina 2.
-- WebNuLL
Ale ja mam integre i dziś przez przypadek WŁĄCZYŁĘM GRĘ FORD RACING 3 i bez problemu mi szedł to niewiem

, a może się coś od tego spalić??
Nie, nie da się na samym ramie grać, ani nawet włączyć komputera.
Zintegrowana karta graficzna to też karta graficzna. Dziwne? o_O W pierwszym poście napisałeś, że nie masz w ogóle karty graficznej.
To masz tą kartę graficzną czy nie?
-- WebNuLL
Tak, niemam wogóle karty graficznej, ale mogę włączyć kompa i grać w ford racing3, albo w metina2 i grafika w tych grach jest taka jakbym miał karte graficzną i chcem się dowiedzieć czy jak bedę dalej tak grał to czy może się coś spalić ????
"Tak, niemam"
Masz. Nic się złego od grania na zintegrowanej karcie nie stanie.