j/w
Zagłosujcie i podajcie uzasadnienie.
Ja głosuję za ATI ponieważ ta firma dopracowywuje swoje produktu w przeciwieństwie do Nvidia która wypuszcza na rynek pełno modeli a żaden nie jest dobrze dopracowany.
nVidia bo używam i nie narzekam xDD
Nvidia dlatego że nie miałem nigdy z nią problemów, a jak miałem 2 x Radeon 9550 to się zapsuły - artefakty, restarty itd.
Nvidia czemu?Ponieważ nigdy mi się nie zepsuła.
NVidia bez dwóch zdań! miałem ATI i szybko się zepsuła, z nvidia nigdy nie miałem problemów
Nvidia ze względu na leprzą pracę w grach. Ale ATI też dobre

A ja nie mam zdania...do 400 zł ati, ok 600-1100 nvidia, ok 1400 nvidia, 1600-2000 tu nie mam zdania...
ATI!
ATI X 1200 np. spokojnie ciągnie compiza

Nvidia - korzystam i nie mam zastrzeżeń :]
Pod Nvidię często nie działaja niektóre gry.. :\ Ja wybrałem ATI, również ze względu na ceny.
ATI, ponieważ aktualnie z niego korzystam.
Ja głosuję na Radka. Ostatnio wypuścił dużo dobrych i tanich kart ( HD4770, HD4830 etc ).
Nvidia też niby wypuściła coś z serii GTX2xx, ale mają podobno słabe chłodzenie...
Ja również głosuję na ATI ze względu na cenę i jakość
ATI i jej niezmordowana seria Radeon. Mam karty tej firmy od początku i powiem szczerze, że wiedzie się jej raz lepiej raz gorzej, ale to właśnie ona zamykała rynek najmocniejszej karty pod DX9 (Radeon X1950XTX w DDR4, która do dziś jest całkiem niezłą propozycją na taniego i wydajnego kompa). Niby większość gier jest pisana ze względami dla nVidii, ale powiem szczerze nigdy Radek nie odstanie poziomem od GeForców.
NVIDIA, żadnych problemów.
ATI, wieczne kłopoty ze sterownikami, słaba obsługa techniczna.
-- WebNuLL
Nvidia jest dobrą kartą graficzną a szczególnie do gier mam Gf 8600 GT i jestem zadowolony z jej osiągów
(04.03.2010 23:24)Teddy994 napisał(a): [ -> ]Nvidia jest dobrą kartą graficzną a szczególnie do gier mam Gf 8600 GT i jestem zadowolony z jej osiągów
Dodam, iż również posiadam właśnie model 8600GT i serdecznie owy model polecam

Nvidia za działające stery dla Linuksa, Solarisa i FreeBSD

ATI, bo nie lubię zielonych kart, mają poza tym dobry stosunek ceny do wydajności, no i żadnych problemów
Ja mam ATI radeon 4750 i dobra karta