Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: problem z publikacja strony
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jestem poczatkujacy i mam do bardziej doswiadczonch kolegów kto wie moze i dosc tempe pytanieSads Zbudowalem strone we flashu i posiadam pliki fla oraz swf plik htlm utworzył sie poprzez public setings we flashu jednak wciąż mam problem z umieszczenie stron na prv.pl. " Wyświetlanie zawartości katalogu konta hostingowego jest zabronione! Aby zobaczyć własną stronę zamiast obecnej, sprawdź przy pomocy klienta FTP czy wgrałeś już swoje pliki na serwer oraz czy pierwsza strona ma nazwę index.php lub index.html (wielkość liter ma znaczenie)". Mam zaliczenie i stad moja prożba moze ktorys z bardziej doswiadczonych kolegow moglby mi na nia zucic okiem czy aby wszystko dobrze. Podejrzewam ze cokolwiek jest nie tak jest to jakas "pierdola". Moze ktorys z bardziej doswiadczonych kolegow moglby mi pomoc przesle prace na maila w celu sprawdzenia. Dodam ze lacze sie z ftp poprzez tatal commandera
Po prostu w programie Total Commander przeciągnij te pliki z jednej strony (lokalny dysk) na drugą (serwer) i wpisz w przeglądarce:
http://twojastrona.prv.pl/nazwa_pliku.html
tak tez uczynilem juz wczesniej. Przyczyna tkwi w czyms innym
A zarzuć adres - przypatrzymy się oraz lokalizacje gdzie wrzuciłeś animację.
Problem może tkwić iż na serwerze jest plik index.html a ty masz nazwe index.htm lub index.php
podczas otwierania strony wyskakuje mi komunikat. Nie wiem w czm jest problem. dołączylem też screena jak to wyglada w tc. Jakies propozycje ??
moze wysle komus madrzejszemu na miala i w ten spsob bedzie szybciej bylbym bardzo wdzieczny
skopiuj na serwer plik AC_RunActiveContent.js
slesh1984 dzieki wielkie
nie ma za co polecam się na przyszłość Biggrins
Siemano doszedlem we flashu jak zmienic wielkość stronki publikowanej jednak mam problem z wypośrodkowaniew jej moge dac ja na dół na góre na lewo na prawo i domyslnie gdzie wariant domyslnie ustawia sie mi na lewo. Jak ja moge wypośrodkować?? Prosze cie rownież o rade nie moge przewijać strony do przodu i do tyłu w przegladarce co robic?? sorki ze zawracam głowe ale to juz ostatnie pytanko
Przekierowanie