Czy używacie słuchawek, czy głośników ? Osobiście używam głośników. Wg. mnie są o wiele lepszym rozwiązaniem

Ja używam i głośników i słuchawek ale moim zdaniem lepsze są słuchawki!!
Do szkoły słuchawki zawsze biorę.
Jeżeli chodzi o dom to zawsze Głośniki

Raczej głośniki... Choćby ze względów zdrowotnych...
Ja używam głośników... Ponieważ lubię słuchać bardzo głośno muzyki i fajnie się roznosi po całym domku basy

a słuchawki do takiego słuchania są bardzo niezdrowe
Proste... W domu głośniki....poza domem słuchawki ;]
Popieram Revo

głośniki do użytku domowego są najlepsze, ale jesli chodzi o szkole, zawsze zabieram ze soba mp4 ze sluchawkami

Ja używam tego i tego . Komp mam złym miejscu w domu i używam czasami słuchawek a czasami głośników.
ja mam i słuchawki i głośniki ale głośniki nie za dobrej jakości więc częściej używam słuchawek
Używam często tego i tego

Więc to i to jest mi bardzo potrzebne xP
Wole głośniki.Mają lepszy dźwięk niż słuchawki.
Ja mam też kompa koło drzwi do pokoju rodziców więc wieczorem słuchawki używam a w dzień głośniki.
ja wolę słuchawki , ponieważ:
- mam laptopa a jak wiadomo są w nich słabe głośniki (a na słuchawkach słuchać trochę głośniej)
- na słuchawkach można słuchać o każdej porze , a ja słucham głównie w nocy więc na głośniku miałbym z tym problem

Zwykle korzystam ze słuchawek, ale dla mnie lepsze są głośniki.
Korzystam ze słuchawek. Takie dośc duże, puchate.

Dla mnie dużym atutem jest to, że są bezprzewodowe - mogę np. słuchać muzy robiąc ku... em... załatwiając się.
Ja używam często głośników, po 22.00 zaczynam używać słuchawek
Ja wolę używać słuchawek, gorzej dla zdrowia, ale nie słychać jak starzy coś chcą
Najczęściej korzystam z bezprzewodowych słuchawek, choć czasem również z głośników.
To i to. Głośniki od Logitech'a - 5.1, dts, Dolby PLII, THX. Mam również słuchawki - Sheinser. Zależy od pory dnia itd. Ale i tak lepiej się słucha na głośnikach. ;p