W jakie gry internetowe gracie/graliście ??
Ja grałem w Margonem,Battle Knight,Art of Wars,Metin2 i chyba to tyle...
Kiedyś grałem w bezmiara, jednak tego typu gry mnie nie kręcą...
Obecnie w Plemiona i Amorion II.
Nie grywam w takowe gry aczkolwiek czasami jak mi się nudzi to wchodzę na kurnik

Grałem w Ogame kiedyś

Ja tylko na kurniku w szachy

ja grałem w ultime , ogame.
Wcześniej w plemiona obecnie nic.
piter203, popatrz na datę poprzedniego posta.

Jako, że jesteś nowym użytkownikiem obejdzie się bez ostrzeżenia.
Kiedyś Metin2 oraz Archarold ale mi się znudziło i zajołem się powazniejszymi żeczami
//A kiedy zaczniesz na poważnie uczyć się ortografii ? //maniekoo
Mógłbym wymieniać bez końca

Najlepsze z nich:
Metin2, CoD 5, CoD 4, Enemy Territory, Adventure Quest
Ja z takich typowych przeglądarkowych grałem kiedyś w Red Dragon, Plemiona, Ogame, a teraz tylko "pogrywam" we Flame Racer
Witam!.Też często zaglądam do Internetu w poszukiwaniu gier komputerowych.Ostatnio grałem w Margonem,w steam są ciekawe gry,na bigpoint są ciekawe gry,jest ich tam bardzo dużo.Zresztą poszukuję darmowych gier,bo nie zawsze mam pod ręką paysafecard,żeby sobie coś dokupić,np itemy,bo wówczas gra jest ciekawsza.Często też grywam w Backgammona i w karty.Kiedyś próbowałem w Farmeramę,lubię też gry platformowe,logiczne,mogą też być przygodowe.I ciągle poszukuję czegoś nowego.Może coś mi doradzicie,coś nowego,bardziej interesującego?Dzięki i do usłyszenia.
Widzę, że temat się nieco odświeżył, samemu zdarzyło mi się grywać w gry typu The Space Game, albo tysiąc na kurniku kiedyś, ale teraz to już nie mam za bardzo czasu na to... Zdarza mi się jeszcze na chwilę załączyć jakąś logiczną gierkę po pracy, aby troszeczkę rozgrzać swoje szare komórki

Cześć - Otillo - właśnie chodzi o rozgrzanie szarych komórek.Dobre byłyby szachy,ale niestety nie umiem w nie grać.Ja jak wspomniałem lubię logiczne,właśnie przy takich nasze komórki muszą więcej pracować,chociaż przy planszowych i karcianych też nieraz trzeba się namęczyć.Gdybyś kiedyś znalazł jakąś ciekawą grę,to podrzuciłbyś mi jej nazwę okey? Dzięki i miłego dnia.Nara i do usłyszenia.
Jak dla mnie najlepsze były Plemiona, ale fajnie się grało w Wiedźmina, Crims, Ikariam i Redoran. Zależy kto co lubi - strategie, fantasy czy inne...
Ja ostatnio grywam sobie w Track Mania Nations Forever. Rozgrywa przez sieć
Plemiona rzeczywiście były fajne

ogólnie lubię strategie, więc jakby ktoś miał jeszcze coś fajnego na oku, to proszę o podpowiedź

Ostatnio mnie wciagnal Blackshot- fajna gierka, moge spokojnie polecic