Hej!

Proszę Was o pomoc w stworzeniu sklepiku internetowego.. Mam to zrobić na zaliczenie i kompletnie nie wiem od czego zacząć. Pare skryptów w php już mam, ale co do czego i co dalej- kiszka.. Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy mi pomóc, byłabym wdzięczna

Podaj dokładniej, co ma być na tym sklepiku, oraz czy ty masz ten skrypt napisać, czy możesz skorzystać z jakiegoś gotowego i np. go zmodyfikować.
Mam zrobić sklepik tematyczny z artykułami foto, na przynajmniej 50 pozycji w bazie danych i ma sie tam znaleźć opis produktu, cena itp.. no a sklepik jak sklepik: logowanie, rejestracja i koszyk...
Tzn.? Czego od Nas oczekujesz?
Skrypt już masz? Z tego co szperam w google coś tam niby do wyboru jest aczkolwiek kiszona jasna, zapomniałem nazwy takiego jednego za free z ciekawą oprawą graficzną.
Rozumiem że to potrzebne w celach "edukacyjny", na własny użytek a nie do sprzedawania?
Może to głupio zabrzmi, ale oczekiwałabym pomocy krok po kroku co i jak mam zrobić, gdzie umieścić skrypty, jak utworzyć bazy danych itd... Oczywiście jest do mojego użytku, a dokładniej na 'zaliczenie' php i baz danych w szkole. Pech chciał, że byłam w szpitalu jak to przerabiali :/
Hmm, musisz sobie zakupić jakąś dobrą książkę, gdzie ladnie jest wytułumaczone jak się to robi w php. Zapewne każda lepsza książka z PHP będzie to wszystko opisywała.