Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: Senator Galery
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zestaw 1
[Obrazek: 861e5fb88c0abca1.gif]

[Obrazek: cb8463deca70c440.gif]

Zestaw 2
[Obrazek: a925f15f0cee4a83.gif]

[Obrazek: f0e8451f2e6f83dc.gif]

Zestaw 3

[Obrazek: 05daea3671afddc8.gif]

[Obrazek: a7952442cc929be7.gif]

Liczę na jakieś uwagi i komentarze....
To najpierw powiedz co tu zrobiłeś bo ja widzę tylko nawlkejanych renderów i jedna i ta sama monotonna czcionka...czytaj duuuużo tutków
Zacząłem wgłębiać się dziś w tajniki GIMP-a... Nie jest to nic powalającego parę pędzli, kilka nałożonych na siebie efektów i render... Jak na początki GIMP-a może być??

[Obrazek: 24462.gif]
Tak mi się podob...jak na początek...brnij do przodu Obamo!! Tongues
Dziękuje... Jedyne co mi się w nim nie podoba to czcionka...
Ogólnie jest słabo. Napis to totalna klapa, czcionka kompletnie nie pasuje, miejsce także. Napis jest za duży, i w ogóle ten kolor.. Dry Render jest nie wtopiony, kolorki są takie wyblakłe..
Postać wtopił bym tutaj lekkim Smużem. Tło jest dość ubogie, nie ma żadnych ciekawszych efektów, przede wszystkim chodzi mi o C4d. Czytaj tutki, i ćwicz dalej.. win
[Obrazek: 24665.png]

[Obrazek: 24667.png]

[Obrazek: 24668.gif]

Kolejne prace zrobione podczas zgłębiania tajników GIMP-a... Napisów nie dodaje do nie mogę nigdy dobrze dopasować czcionki... Myśle że w porównaniu do pierwszych prac jest lepiej...
Z nich wszystkich podoba mi się środkowa reszta trochę słabo ale się nie poddawaj

//maniekoo - Oceniaj Kreatywnie! W innym wypadku następne takie krótkie oceny zostaną przeniesione do kosza. Staraj się więcej pisać oceniając galerię.
Niektórzy mogli już ją poznać... Praca co prawda przegrała walkę, ale mi się nawet podoba...
[Obrazek: 26194.png]
Tak mi też się podoba jednak moja mi się bardziej podobała nie wiem czego...W tej pracy brakuje tego czegoś(w mojej zresztą też) Jest dobra, te chropowatości czy cokolwiek to jest wokół renderka trochę ja obrzydzają...Napis chyba w tej walce nam obu wyszedł pierwszy raz Biggrins Ogólnie jest dobrze 6/10
Jeśli chodzi o kolorystykę, to słabo dobrałeś kolory, brzydko one się razem łączą - Czarno-Biały Gradient i ten różowawy render. Tło słabo Ci wyszło, Gradient to zły pomysł na tło, do tego dałeś blur w ogóle nie pasuje to do tego typu sygnaturek. Nie podoba mi się wtopienie rendera, lepiej gdybyś wtopił postać jakimś fajnym Smudge. Szczerze mówiąc postać wyróżnia się od tła, jak już wcześniej wspomniałem kolorki do siebie nie pasują.. Tongues Napis wyszedł Ci tym razem lepiej niż poprzednio.
Przyciemnił bym lekko boki siga, brakuje mi również C4d. Czytaj tutki i życzę powodzenia. Smiles
Senatorze Palpatim (zawsze chciałem to powiedzieć Biggrins)
nad pędzla sztuką popracować musisz.
prace lepsze niż wcześniejsze ci wychodzą.
mistrza ćwiczenia czynią
pamiętać musisz jedno na ciemną stronę pędzla nie przechodź
Nowe prace... Jedna z nich miała pójść na konkurs, ale wybrałem inną...

[Obrazek: 59466.png]

[Obrazek: 59468.jpg]
Jesteś na dobrej drodze, też lubię TVN, za obydwie 5/10
Jak na pierwszy raz nie są zle ale też nie za dobre np w 1 wziąłeś rozmazałeś postać jako tło napis i koniec 5 min roboty dodawaj pędzle baw się Filtrami dodawaj jakieś C4D w tło i wtapiaj render . Co do drugiej to tło nie pasuje do Rendera a powinien napis w miarę ale w tej pracy nie ma dużo wysiłku pędzel napis i to cała robota w 3 według mnie najgorsza tło powiano być niebieskie a nie czerwone i ten napis pomysł dobry ale źle wykonany za wszystkie mogę dać 2/10 na dobre chęci ćwicz i czytaj tutoriale np by my
Twoje pierwsze pracki, nie były z byt dobre, ale te kolejne są spoko. Moja ocenka 6/10
Ocenię tę z TVN, nie kreatywnie. Te logo z napisem TVN odstaje od pozostałości pracy. Dlaczego ? Ponieważ nie pasuje kolorystycznie, oraz nie jest wtopione. Co do napisu, to może kwestia gustu, według mnie jest za duży. Jednak jako, że jest to "Fan Tag" uznam to jako +/-. Tongues Tło mogłeś bardziej urozmaicić, nie same Brush'e. Próbuj też z C4d, Teksturami itd. Staraj też dobrze dobierać kolory. Ćwicz i czytaj tutoriale.
Wrzucam kolejne pracki...

[Obrazek: rpmg7fznwwywdvwflwp.png]

[Obrazek: ajmksu5l0k5unjzjpefq.png]
Drugi header bardzo mi się podoba. Ładny, pasujący napis. Ładny render. 8/10
Jaka to czcionka w drugim?
Mi się natomiast bardziej podoba 1 top.
Napisy pasują do otoczenia. Render fajnie wklejony.
7/10
Stron: 1 2
Przekierowanie