29.01.2010, 22:36
Znalazłem świetny serwis w którym można zarabiać kaskę. www.ahe.pl . Ciekawa rzecz że jest możliwość umieszczania demo plików w formacie wideo muzycznym i graficznym. jak sprzedaje np projekty .pdf to mogę umieścić zdjęcie w demo jak sprzedaje projekt do cubase, czy fruityloopa albo innych programów muzycznych albo moją kompozycję to umieszczam demo w formacie mp3, jak sprzedaje projekt aftereffect to mogę umieścić demo video. Bardzo fajna sprawa. Polecam tez dla firm bo są tam ogłoszenia i przetargi, aukcje z rezerwacją fajna sprawa pod wynajem i rezerwacje miejsc pomieszczeń. A jak ktoś chce mnie poznać to mam tam profil towarzyski And . hehe.
Serwis ma jeszcze katalog stron, który mocno pozycjonuje strony warto dodać swoją stronkę do katalogu stron ahe.pl . wysokie PR ;) . ważne aby dodać link zwrotny do strony ahe.pl bo jest wymagany.
Może ktoś chce coś napisać na temat tego serwisu?
Serwis ma jeszcze katalog stron, który mocno pozycjonuje strony warto dodać swoją stronkę do katalogu stron ahe.pl . wysokie PR ;) . ważne aby dodać link zwrotny do strony ahe.pl bo jest wymagany.
Może ktoś chce coś napisać na temat tego serwisu?
. ważne aby dodać link zwrotny do strony ahe.pl bo jest wymagany.
. Serwis gdzie faktycznie handluje się dowolnymi plikami to np.