Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: Sprzedaż plików
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Znalazłem świetny serwis w którym można zarabiać kaskę. www.ahe.pl . Ciekawa rzecz że jest możliwość umieszczania demo plików w formacie wideo muzycznym i graficznym. jak sprzedaje np projekty .pdf to mogę umieścić zdjęcie w demo jak sprzedaje projekt do cubase, czy fruityloopa albo innych programów muzycznych albo moją kompozycję to umieszczam demo w formacie mp3, jak sprzedaje projekt aftereffect to mogę umieścić demo video. Bardzo fajna sprawa. Polecam tez dla firm bo są tam ogłoszenia i przetargi, aukcje z rezerwacją fajna sprawa pod wynajem i rezerwacje miejsc pomieszczeń. A jak ktoś chce mnie poznać to mam tam profil towarzyski And . hehe.

Serwis ma jeszcze katalog stron, który mocno pozycjonuje strony warto dodać swoją stronkę do katalogu stron ahe.pl . wysokie PR ;) . ważne aby dodać link zwrotny do strony ahe.pl bo jest wymagany.

Może ktoś chce coś napisać na temat tego serwisu?
(29.01.2010 22:36)cyberskin napisał(a): [ -> ]Znalazłem świetny serwis w którym można zarabiać kaskę. www.ahe.pl . Ciekawa rzecz że jest możliwość umieszczania demo plików w formacie wideo muzycznym i graficznym. jak sprzedaje np projekty .pdf to mogę umieścić zdjęcie w demo jak sprzedaje projekt do cubase, czy fruityloopa albo innych programów muzycznych albo moją kompozycję to umieszczam demo w formacie mp3, jak sprzedaje projekt aftereffect to mogę umieścić demo video. Bardzo fajna sprawa. Polecam tez dla firm bo są tam ogłoszenia i przetargi, aukcje z rezerwacją fajna sprawa pod wynajem i rezerwacje miejsc pomieszczeń. A jak ktoś chce mnie poznać to mam tam profil towarzyski And . hehe.

Serwis ma jeszcze katalog stron, który mocno pozycjonuje strony warto dodać swoją stronkę do katalogu stron ahe.pl . wysokie PR win . ważne aby dodać link zwrotny do strony ahe.pl bo jest wymagany.

Może ktoś chce coś napisać na temat tego serwisu?

Widzę, że na razie na pierwszej stronie są buty a nie pliki Rolleyess. Serwis gdzie faktycznie handluje się dowolnymi plikami to np. www.biteo.pl.
Przekierowanie