Cześć.
Co sądzicie o w/w serialu - Malanoski i partnerzy ? Dość ciekawy serial, nadawany w kanale Polsatu. Dokładniej;
Malanoski, w serialu prowadzi agencję detektywistyczną. Wykonują zlecenia swoich klientów, bardziej kryminalne integralnie z Policją. Dość ciekawy serial.
(27.01.2010 23:31)maniekoo napisał(a): [ -> ]Cześć.
Co sądzicie o w/w serialu - Malanoski i partnerzy ? Dość ciekawy serial, nadawany w kanale Polsatu. Dokładniej;
Malanoski, w serialu prowadzi agencję detektywistyczną. Wykonują zlecenia swoich klientów, bardziej kryminalne integralnie z Policją. Dość ciekawy serial.
Malanowski i partnerzy? no nie wiem.. widziałem kilka odcinków i jakoś specjalnie nie przypadł mi do gustu.. serial podobny do w11 i detektywów TVN-oskich, być może dlatego ze mam listę swoich ulubionych seriali takich jak
Generation Kill, Czysta Krew, Dexter itp. ale kazdy lubi co innego

Może Malanowski?

Ten serial to jest klapa, wolę obejrzeć Detektywów czy W11 - Wydział Śledczy.

A ja wolę obejrzeć Numb3rs czy CSI ; )
Serial - klapa.
-- WebNuLL
To faktycznie "Malanowski i partnerzy",a czy to ciekawy film-dokument,nie powiedzialbym,Nieraz sa odcinki dosc ciekawe,ale nieraz sa takie,jak robione przez dziecko,chociaz dziecko czasami jest bardziej myslace,niz realizatorzy Malanowskiego (nie obrazajac samego Malanowskiego,o ile taki istnieje),to tyle moje zdanie.Pozdrawiam.
A chciałem tylko dodać,że ciekawe są filmy dokumentalne jak Detektywi,czy W11.Są one trochę ubarwione jak się kiedyś wypowiadał jeden z wystepujących tam policjantów,ale ukazują nam sprawy,które miały naprawdę miejsce.