Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: [darmowy] Yoyo.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co sądzicie o Tym hostingu Smiles ?

Cóż, nie miałem okazji skorzystać z tego hostingu. Nie podoba mi się ta reklama co się na górną część strony wysuwa. Tak po za tym, nie wiem czy są częste errory, i czy szybko chodzi, więc czekam na opinie ludzi, którzy korzystali z owego hosta win
Witaj,
jako moderator WebTips (w jakimś sensie podlega pod YoYo) odpowiem Ci tak: nie warto inwestować swojego czasu w yoyo.
Dlaczego: częste pady serwów ostatnio zalicza.

Ale jest jeden plus, za który cenie sobie yoyo - nie chodzą skrypty niektóre, takie jak: php-fushion czy phpBB przemo (czesto walą bugi)

Pozdro.
Dobre pod zapleczowe stronki, pod wartościowe serwisy, oczywiście, że nie ...
Hmmm , moim zdaniem najlepsza darmowa domena lecz , jest denerwujący PA=panel admina , obrazkowy jakby dla dzieci mi nie przypadł osobiście do gustu lecz nie muli jak CBA(owe wasze najlepsze darmowe)
yoyo jest najgorszym hostingiem,częste awarie,dużo włamów,polecany dla początkujących
Najgorszy wraz z CBA darmowy hosting.
Ja dodam jeszcze coś. Moją historię z YoYo mogę powiązać jedynie z dodawaniem artykułów do katalogów Presell Page, a niektóre oparte są właśnie o ten hosting. Moja opinia, już mówię. Chodzi bardzo wolno, według mnie kiepski hosting, dodatkowo dochodzi ta reklama.
Do zabawy proponuje unl a na poważnie wydać 50zł/rok i mieć spokój z reklamami i awariamiSmiles
(17.08.2009 11:43)bulaziom napisał(a): [ -> ]Do zabawy proponuje unl a na poważnie wydać 50zł/rok i mieć spokój z reklamami i awariamiSmiles
Na Allegro znalazłem kiedyś hosting za 9zł za rok i miał uptime 99,9%, do tego bardzo duży transfer jak dla mnie (30GB/msc) oraz niskie pingi, więc nie trzeba przepłacać. ;p
Przekierowanie