Witam!
Jest to mój 1 post u Was

Jakie mi możecie polecić płatne lecz tanie hostingi? To będzie malutka stronka html (ok. 10Mb) ;p Mam taka jedna stronkę na linuxpl.com ale trochę głupio wykupywać stronę 2Gb za 48zł gdy potrzebne jest max 50Mb ;] A zależy mi na płatnej ponieważ nie chce reklam i chcę do tego domenę.
No to darmówka ;] np. byethost.com
Potrzebujesz tylko miejsce na serwerze? Jeśli tak to 50MB użyczę Ci za free, dam Ci dostęp FTP. Jedyne czego będę chciał w zamian to tylko informacja na Twojej stronie (w stopce):
"Hosting||nathan"
Ja proponuję również boo.pl, w twoim przypadku pakiet START.
A ja proponuję proserwer.pl
Tylko to jest tak, że założenie strony polecił mi znajomy i zależy mu na zapłacie na rok, żeby mieć spokój i nie płacić co miesiąc.
Powiedział, że 120zł rocznie to nie pieniądze, więc wezmę serwer na linuxpl.com a domenę (.pl) na masternet.pl czy to dobry wybór? Czy w masternet nie ma problemów z podpięciem domeny?
Witam
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Konta www już od 29 zł/rok -
www.zkwadrat.pl
No bardzo ciekawa propozycja zwłaszcza na taką stronę jak ja chciałem ale niestety już załóżymeł w innej firmie i dokonałem wpłaty.
Więc wybrałem linuxpl.com i domena w masternet.pl
Tak domena masternet.pl a hosting może hsms.pl ?
(26.10.2009 19:22)neD napisał(a): [ -> ]Tak domena masternet.pl a hosting może hsms.pl ?
Pisałem już, że nie interesuja mnie hostingi SMS, tylko przelew i na rok.
Ale już wykupiłem hosting i domenę, 2 posty w górę ;]
Skoro zakładasz stronę to w perspektywie masz,, że będzie miałą wysoką oglądalność oraz cieszyć się popularnością, prawda? Zamiast oszczędzać parę złotych weź sobie za 49 zeta 5 GB powierzchni + 15 GB transferu tutaj
http://www.webserwer.pl/promocje.html i jeszcze domenke pl za zeta.
Szkoda, że nie trafiłem do tego tematu wcześniej. Zaproponowałby Ci bardzo ciekawe wyjście. Sam korzystam z usług tej firmy. A oferuje naprawdę tani hosting w interesujących Cię parametrach
# Pojemność: 200 MB
# transfer 12 GB na rok
Szczegóły na
http://www.2hi.pl/