Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: Tapeta - Linux
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ogólnie, tapeta jest zrobiona specjalnie dla WireBoot'a, zachęcam do oceniania, zezwalam do wstawiania na pulpit, zaś zabraniam kopiowania i przywłaszczania! Zachęcam do oceniania. win

[Obrazek: tapetalinuxcorepc.png]
Ocena ? 10/10 Biggrins
Mógłbyś jeszcze zamiast Opery dać FF?
Kolega chciał z wersja dla FF win
Dziękuję za wysoką ocenę. Proszę bardzo, tapeta pod FF. win

[Obrazek: tapetalinuxcorepcff.png]
No wolny Linux z własnościową Operą nie pasował Smiles
Bulaziom: No ale to było zlecenie dla mnie, ja jestem fanem Opera, oraz Linux Smiles
Co do drugiej tapetki to też jest 10/10 Smiles
eee no maniek nieżle nawet bardzo dobrze, ja sobie wstawiam na teapete bez dwuch zdań choć nie mam linuxa ale używam opery. Najbradzie pobdoba mi się kolorystyka. 10/10
yea! Maniek respekt!
10/10
Mi się nie podoba. C4D są spikselowane, brushe po prawej stronie pingwinka są fuj, wywaliłbym te białe kropki z prawej strony pracy, a zamiast nich dodał coś ładniejszego, może pen tool? Do tego ten duży kontrast na samym dole... ajć! Tapety nie powinny tak walić po oczach.

Btw. czasem jak czytam te komentarze, to myślę, że nasze forum zaczyna zmierzać w stroną takiego IBP, gdzie np. wszystkie konkursy wygrywają nicki...
mi się nie podobają te Kropki, ale widzę że Maniek lubi je wrzucać na wszystkie prace Biggrins
Ciemne i błyszczące, no nieźle Biggrins

-- WebNuLL
no ale pasowałoby zmienić z corepc na fastp no pamiętaj, że powstała specjalnie WebNull'a subdomena linux.fastpc.pl
WebNuLL, Właśnie można by tę wersję tapety edytować do twojego LiveCD. win
Nathan, No chyba mam PSD więc jakbym edytował te tapetę to od razu zmieniłbym napis.
DUMNY JEZDEM Z CIEBIE Biggrins (i naucz sie pisac nathan z małej litery Tongues, nie zasłużyłem na zaszczyt i szacunek pisania go z wielkiej Biggrins )
(02.02.2010 21:11)maniekoo napisał(a): [ -> ]WebNuLL, Właśnie można by tę wersję tapety edytować do twojego LiveCD. win
Nathan, No chyba mam PSD więc jakbym edytował te tapetę to od razu zmieniłbym napis.

Maniekoo, wydaje mi się że potrzebuję bardziej tapety ciemniejszej która ma mało detali i jest przejrzysta, ta tęczówka mi się bardzo podoba, może umiałbyś zrobić podobną ale nie taką samą ? win

-- WebNuLL
Bardzo fajna i przejrzysta Smiles
Z tego co mi się wydaje to tapeta już wygasła na hoście, na którym sobie leżała. Zauważyłeś, że wykopałeś wątek sprzed prawie 2 lat?
Przekierowanie