Forum Komputerowe || Forum informatyczne

Pełna wersja: Włatcy Móch
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy oglądaliście, bądź oglądacie film animowany pt. ,,Włatcy Móch'' ? Którą wersję bardziej cenicie, ogółem serial, czy wersję kinową ? Osobiście oglądałem niegdyś około kilkunastu odcinków, jednak jakoś mi się to znudziło.
Ja tam kiedyś oglądałem WM, byłem w kinie nawet na kinówce. Po filmie kinowych cały WM jakiś shitowaty się zrobił. Ja tam wole Kapitana Bombe, humor nie jest taki czerstwy.
Oglądałem, te początkowe odcinki.
Potem albo zapominałem, albo nie miałem czasu, albo nie chciało mi się isc do domu Tongues

Ogólnie bardzo fajne, aczkolwiek ten nowy serial (o tych diabłach, tego samego autora) uważam ze jest lepsze.
neD ten nowy serial nazywa się "1000 złych uczynków" i faktycznie był lepszy, ale miał słabą oglądalność i zdjeli go z anteny ( a szkoda).
Rav, zapewne jest dostępny w internecie. Smiles Co do tych 1000 złych uczynków, nie oglądałem.
kiedyś oglądałem wladców much ale też zaczeło mi sie to nudzić a 1000 złych uczynków można oglądać na comedy central
Przekierowanie